Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής. Το κόστος διαφέρει ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του πακέτου και η τιμή διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της φορτωτικής που εξυπηρετεί στην πόλη διαμονής του πελάτη.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας εφόσον είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με φορτωτική εταιρεία και παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Ο πελάτης λαμβάνει εξατομικευμένη ενημέρωση για την παραγγελία του εγκαίρως.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Νικοπόλεως 25 στα Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων, να τα παραλάβετε. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, ο πελάτης ενημερώνεται για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.